• Mandag - Fredag 8.30 - 16.00
  • Sandbakkevej 44, 4390 Vipperød
  • +45 5911 0199

JT TRAWLCONTROL™

JT TrawlcontrolTM er udviklet i samarbejde med, og efter ønske af trawl fiskere.

Når det trawles er det næsten umuligt at se hvordan trawlet arbejder i vandet, bliver skovlene i den rigtige afstand fra hinanden, eller bliver de trukket sammen, fordi trawlet er ved at blive tungt, forhåbentlig af en god fangst, eller på grund af det er fyldt af sten eller andet uvedkommende. Den eneste måde at konstatere om vinklen ændre sig er at måle afstanden mellem wirene.

Derfor har vi løsningen med JT TrawlcontrolTM

Varenummer (SKU): JT-TRAWLCONTROL Kategori:

Produktbeskrivelse:

JT TrawlcontrolTM er udviklet i samarbejde med, og efter ønske af trawl fiskere.

Når det trawles er det næsten umuligt at se hvordan trawlet arbejder i vandet, bliver skovlene i den rigtige afstand fra hinanden, eller bliver de trukket sammen, fordi trawlet er ved at blive tungt, forhåbentlig af en god fangst, eller på grund af det er fyldt af sten eller andet uvedkommende.

Den eneste måde at konstatere om vinklen ændre sig er at måle afstanden mellem wirene.

Med JT TrawlcontrolTM kan du meget nemt se om vinklen mellem wirerne ænder sig, så hvis trawlet bliver tungere vil skovlene blive trukket tættere sammen. Systemet som er patentanmeldt, er opbygget med 2 kameraer, som er placeret direkte over hver wirerulle. Billederne fra kameraerne vises ved siden af hinanden på en skærm.

På skærmen kan der placeres en linie over hver wire, og på den måde kan enhver ændring i vinklen mellem wirene ses direkte, uden styrehuset skal forlades.

Fordele med JT TRAWLCONTROLTM

Et hurtigt blik fortæller om trawlet glider rigtigt over havbunden. Færre skader på trawl, og dermed mindre reperationsomkostninger. Øger sikkerheden, da det ikke er nødvendigt at hænge ud over hækken for at måle afstanden mellem wirene

Hvis du har fjernbetjening på spil mm, kan du styre alt fra styrehuset, ved at se på skærmen.

Er en attraktiv investering, både for små og store trawlere.
JT TrawlcontrolTM  systemet er nemt at installere, og meget let at vedligeholde, der er ingen dele der skal monteres på trawlet, men alt monteres på trawleren – Det vil sige over vandoverfladen.